Linna Golf ilmakuva
10.03.2019

World Golf Awards palkitsi Vanajanlinnan Golf Resortin Suomen parhaana golfkenttänä ja parhaana golfhotellina

World Golf Awards palkitsi Vanajanlinnan Golf Resortin Suomen parhaana golfkenttänä ja parhaana golfhotellina

Hämeenlinnalaiskenttä on vakiinnuttanut paikkansa Manner-Euroopan parhaiden golfkenttien joukossa.

Vuonna 2005 avattu Linna Golf on vuosien saatossa saanut monia tunnustuksia golfalan palkintogaaloissa. Upeassa kunnossa viime kesänä ollut Linna Golf oli jälleen palkittavien kenttien joukossa, kun World Golf Awards jakoi vuotuisia palkintojaan.

World Golf Awards palkitsi Linna Golfin Suomen parhaana golfkenttänä ja Vanajanlinna arvostettiin Suomen parhaaksi golfhotelliksi. World Golf Awards listaa vuosittain eri maiden ja maanosien golfkentät sekä golfhotellit paremmuusjärjestykseen. Linna Golf voitti samaisessa listauksessa parhaan golfkentän tittelin viimeksi vuonna 2016, mutta erityistä ylpeydenaihetta antaa ensimmäistä kertaa tullut voitto molemmissa kategorioissa.

Aiemmin Kansainvälinen Golf World -julkaisu listasi Manner-Euroopan 100 parasta golf resortia. Uusimassa vuoden 2018 rankingissa Linna Golfin sijoitus on 67., ja se on ainoa suomalaiskenttä, joka ylsi 100:n parhaan joukkoon. Linna Golf on ollut listalla aikaisemminkin, viimeksi vuonna 2016, jolloin se löytyi sijalta 94., eli nousua on tullut mairittelevat 27 sijaa parempaan suuntaan.

Lue uutinen Golf Worldin julkaisusta

Tutustu Golf & Majoituspaketteihimme

>> Takaisin uutislistaan

GOLFBOX AJANVARAUS

Caddiemaster
0600 550 123 (0,8€/min+pvm/mpm)

VARAA MAJOITUS