Linna Golf ilmakuva
22.05.2020

Linna Golfin viikkotiedote - viikko 21

Linna Golfin viikkotiedote - viikko 21

Greenit
-Greenit keräävät kiitosta ja ovat erittäin tasaiset sekä tasalaatuiset nopeutuen asteittain.

Väyläalueet
-Väylillä ei ole merkkejä kasvitaudeista ja ne tulevat pian huippukuntoon.
-Väylät ovat toivotussa kasvussa ja syksyn syväilmastuksen jäljet häviävät kaikkialta nopeasti.
-Väyläalueilla toistaiseksi käytössä siirtosääntö (avaamattoman tuloskortin verran n. 15cm)

Harjoitusviheriön viereisen vaunuhallin tiilikate uusitaan touko-kesäkuun vaihteessa, työt alkavat viikolla 22. Kattourakka mahdollistuivat yhteistyökumppanimme Wienerberger avulla.  

Palvelua olemme sopeuttaneet koronan vaatimuksiin valtiovallan ja golfalan ohjeistuksilla, yritämme tehdä pelaamisesta ja asioinnista mahdollisimman turvallista ja joustavaa, eikä klubilla asiointi ole poikkeusaikana välttämätöntä.

Siirry ajanvaraukseen ja hintakalenteriin >>

RANGE & HARJOITUSALUEET

Range ja harjoitusalueet ovat avoinna
Pallokone toimii lähimaksulla sekä Linnalaisille Club-korteilla, joihin on ladattu oman jäsenyys/pelikategorian mukaisesti saldoa.
Jos et ole maksanut jäsenyyttä / kausikorttia / rekisteröinyt pelioikeuttasi, Club-kortillesi ei ole voitu ladata kauden 2020 saldoa. 
Uusien Linnalaisten kortit ovat saatavilla Linna Golfin toimistolta aukioloaikana 8-17. 
Pyydämme noudattamaan turvallista 2 metrin etäisyyttä kanssapelaajiin myös harjoitusalueella sekä rangella ja käyttämään vain merkittyjä lyöntipaikkoja.

KLUBIRAVINTOLA

Klubiravintola palvelee poikkeusoloissa take-away periaatteella ja ravintolan asiakaspaikat eivät ole käytössä.
Tuotevalikoimasta löytyy täytettyjä leipiä, pientä makeaa, juomia sekä viikonloppuisin 15.5 alkaen mm. pizzaa!

POIKKEUSOLOISSA PELAAMINEN

Haluamme pitää golfin pelaamisen turvallisena, joten pyydämme jokaista pelaajaa noudattamaan yhteisiä ohjeita. Vältäthän aiheetonta asiointia klubilla ja pidät asianmukaisen turvavälin kanssapelaajiin sekä henkilökuntaan. Caddiemasterin toimisto sekä Pro Shop ovat avoinna, mutta rajoitamme sisätilojen henkilömäärää, ja tiskillä voi asioida yksi asiakas kerrallaan. 

Suosittelemme maksamaan pelimaksut ennakkoon verkossa. Tarjoamme ajankohdasta riippumatta -20% alennuksen Golfbox-varauksen yhteydessä tehtyyn maksusuoritukseen. Lisäksi Linna Golfin verkkokaupasta voi ostaa etukäteen oikean hintaluokan Green feen. Pelioikeutettujen ei tarvitse käydä Caddiemasterilla – vahvistamme peliajan poikkeusaikana automaattisesti. Mikäli klubilla asiointi ei ole sinulle välttämätöntä, voit omalla lähtöajallasi siirtyä suoraan ykköstiille, jossa Player's Assistant palvelee turvavälin huomioiden. 
Lue tästä tarkemmat ohjeet poikkeusoloissa pelaamiseen.

AJANVARAUS

Ajanvaraus on auki, ja peliaikoja on mahdollista varata 14 vuorokautta etukäteen. Käytössämme on jälleen dynaaminen hinnoittelu, joka mahdollistaa Green fee -hinnan jouston ajankohdan mukaan. Huomioithan lähtösi hintaluokan mikäli ostat Green feen verkkokaupasta. Voimassa olevan hinnan voit tarkistaa hintakalenterista.

  • Ajanvaraukset suoraan golfboxista, sekä toimiston aukioloaikoina Caddiemasterilta puhelimitse 0300 870 578 - 0,8€/min + pvm/mpm tai sähköpostitse office@linnagolf.fi.
  • Caddiemaster palvelee päivittäin kello 8:00-17:00.

Ohjeet poikkeusoloissa pelaamiseen >> 

Tervetuloa Linnalle!

Linna Golfin tiimi

>> Takaisin uutislistaan