Linna Golf ilmakuva
06.02.2019

Tutkittua tyytyväisyyttä tapahtumissa

Tutkittua tyytyväisyyttä tapahtumissa

Linna Golf on perustamisestaan saakka ollut haluttu ja laadukas näyttämö niin yritystapahtumille kuin kansainvälisten huippujenkin kilpailuille isännöiden satoja tapahtumia vuosittain. Tunnetuista kiertueista muun muassa Challenge Tourin ja European Senior Tourin osakilpailuja sekä viimeisimpänä the St. Andrews Trophya 2018.
Linna Golfissa menestyneisiin pelaajiin lukeutuvat tämän hetken maailman kärjestä esimerkiksi Ryder Cup-pelaajat Jon Rahm (European Amateur Team Championship), Tommy Fleetwood (European Amateur Championship) sekä Thorbjorn Olesen (SK Golf Challenge). 

Vieraidemme viihtyminen on meille kunnia asia ja haluamme jokaisessa tilaisuudessa olla maineemme veroisia tapahtuman järjestäjiä. Siksi olemme kääntyneet asiakkaidemme puoleen ja keränneet systemaattisesti palautetta niin tilaisuuksia järjestäviltä tahoilta kuin asiakkaidemme asiakkailta, jotka viime kädessä määrittävät tyytyväisyydellään tapahtumien onnistumisen. Keräsimme viime kesänä palautetta suositteluhalukkuudesta (NPS), sekä eri palvelun osa-alueista kaikista meillä järjestetyistä tapahtumista ja saimmekin ilahduttavasti yli 500 vastausta. 

Suositteluhalukkuus tai Net Promoter Score (NPS) on raaka mittari, jossa jokaisen vastauksen arvo on erittäin painava. Tulokset voivat vaihdella asteikolla -100 - +100, ja yleisesti +50 tulosta pidetään erinomaisena. Vuonna 2018 kerättyjen hieman yli 500 vastauksen pohjalta Linna Golfin eri palvelukategorioiden arvostelukeskiarvo vaihteli kiitettävän ja erinoimaisen välillä kouluarvosanoilla mitaten. Tärkeimpänä mittarina tapahtumavieraidemme suositteluhalukkuus oli +88. Olemme erittäin iloisia saadusta palautteesta ja pyrimme tarjoamaan jatkossa vielä entistäkin parempia tapahtumaelämyksiä ja kehittämään toimintaamme.

Asiakastilaisuus, klubimatka tai kaveriporukan kisa, me järjestämme sen ammattitaidolla ja räätälöimme jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveita kunnioittaen.
Linna Golf on tutkitusti laadukas kumppani yritystapahtumien järjestämisessä ja Vanajanlinnan upea miljöö sekä palvelukokonaisuus luovat puitteet, missä asiakkaanne varmasti viihtyvät.
Kauden 2019 tapahtumille on kova kysyntä, varaa oma tilaisuutesi nyt. 

>> TUTUSTU LISÄPALVELUIHIN
>> LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Linna Golfin tapahtuman esimerkkisisältö:

  • Runsas buffet-aamiainen klubiravintolassa 
  • Green feet
  • Pallopyramidit harjoitusalueella 
  • Bägikärryt pelaajille 
  • Tulospalvelu tuloskorteilla tai gamebook -sovelluksella valinnan mukaan
  • Klubisaunojen käyttö pyyhkeineen 
  • Maittava buffet-lounas ja palkintojenjako klubiloungessa

 

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt:

Karri Koivu
Asiakkuuspäällikkö
Puhelin 040 511 7721
karri.koivu@linnagolf.fi

>> Takaisin uutislistaan

GOLFBOX AJANVARAUS

Caddiemaster
0600 550 123 (0,8€/min+pvm/mpm)

VARAA MAJOITUS