Linna Golf ilmakuva

Referenssit

European Tour Destination 

Laadun tae ja velvoite. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Properties -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 30 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta.

 

Palkinnot

World Golf Awards - Finland's Best Golf Course

Vuosittain pelaajien äänestyksellä valittava kansainvälinen tunnustus. Linna Golf on palkittu samassa kategoriassa myös vuosina 2014 ja 2016.

World Golf Awards - Finland's Best Golf Hotel

Vuosittain pelaajien äänestyksellä valittava kansaivälinen tunnustus. Vuonna 2018 Linna Golfin ja Vanajanlinnan resort-kokonaisuus palkittiin ensimmäistä kertaa molemmissa kategorioissa.

Golf World Top 100 Golf Resorts - #67

Top 100 Golf Courses in Continental Europe 2018
Kansainvälisen arvostelijaraadin valinta. Linna Golf sijoittuu tuoreessa rankingissa sijalle 67., ollen samalla ainoa listalle yltävä suomalainen golfkohde. Linna Golf on ollut listalla aikaisemminkin, viimeksi vuonna 2016 sija oli 94. eli nousua on tullut mairittelevat 27. sijaa parempaan suuntaan.

Golflehti kenttäranking - Suomen paras golfkenttä

Golflehti - Suomen paras golfkenttä 2015
Pelaajien valinta. Linna Golf listattiin Suomen parhaaksi kentäksi lukijoiden äänestyksessä. Parhaan kentän tittelin lisäksi Linna Golf palkittiin parhaana 5:ssä muussa palkintokategoriassa, Paras kokonaispalvelu, Paras golfravintola, Paras kentän kunto ja viimeistely, Paras Design, sekä Tyytyväisimmät jäsenet.

 

Asiakaskokemuksia

Vieraspelaajien kokemuksia 

"Arvokkaan oloinen paikka ilman turhaa jäykistelyä, ts. tunnelma oli rento vaikka paikka huokuu vanhan ajan arvokasta golfhenkeä. Tämä oli eritoten itselleni mieleen. Tämän tason kenttä on luonnollisestikin arvokas greenfeen osalta, mutta kenttä on loistavassa kunnossa joten en koe hintaa liian korkeana."

"Olin ensimmäistä kertaa pelaamassa kentällä yhteistyökumppanimme järjestämässä kilpailussa, ja kun piti uudestaan valita kenttä Hämeenlinnan seudulta näin kun kyseeseen tuli erään työntekijämme palkitseminen, oli kentän valinta itsestäänselvyys, kiitos!" 

"Linna Golf on paikka johon tulen aina tosi mielelläni, siellä on niin upeaa pelata ja viettää päivä kauniissa ympäristössä, ja harjoitusalueet ovat tosi hyvät. Kiitos taas upea Linna Golf!" 

"Saatte olla ylpeitä ja kiitollisia niille kaikille, jotka ovat tämän luoneet ja tämän hetken kenttähenkilökunnalle, ystävälliselle ravintola-, pro shop-, toimistohenkilökunnalle. Teillä loistava kenttä ja hienot puitteet. Tämän parempaa en kotimaassa ole kokenut."

 "Linna golfiin on aina ilo tulla. Loistavakuntoinen ja selkeä kenttä tuo hymyn huulille vaikka oma peli ei kulkisikaan parhaalla mahdollisella tavalla!" 

"Oli aivan uskomattoman upeassa kunnossa kenttä! Satasen green fee ja viisikymppiä autosta on kieltämättä suolainen, mutta tosta jos jostain maksettavissa! Keep up good work"

"Kaunis ympäristö ja upeita rakennuksia. Hienosti hoidetut alueet ja upea kukkaloisto. Viihtyisä kokonaisuus, tulemme uudelleen. Nuoret työntekijät caddie-toimistossa huipputyyppejä. Yövyimme suitessa."

"Ainakin kerran kesässä Linna Golfiin eikä ole pettänyt kertaakaan. Miljöö on upea ja kenttä aina priimaa. Toivottavasti näin myös jatkossakin. Palvelutaso myös erinomainen. Kiitos!"

"Kauan suunniteltu vierailu Linna Golfiin toteutui vihdoin. Erittäin miellyttävä kokemus. Luulin kenttää vieläkin vaikeammaksi, kenttä antoi kuitenkin sopivasti haasteita. Kaunis hyvin hoidettu kenttä."

"Kenttä oli haastava ja huippukuntoinen, joka teki pelaamisesta erittäin nautinnolista. Paras koskaan pelaamani. Aion jatkossa pelata useammin." 

"Oli erittäin tervetullut olo, kun caddiemasterin vastaanotto oli niin erinomainen. Todella hyvää ja muista poikkeavaa palvelua. Kenttä aivan mahtava ja huippukunnossa. Tulen varmasti uudelleenkin. Kiitos." 

"Kenttä loistavassa kunnossa, superystävällinen palvelu sekä caddiemaster että ravintola. Moneen kertaan pelin aikana todettiin ääneen että hieno paikka! Poikkeuksellisen kuivaan alkukauteen nähden kenttä todella upeassa kunnossa!"

Jäsenten kokemuksia

"Klubitalon ympäristö siisti ja kaunis, kiitos puutarhurille. Kenttä aivan loistavassa kunnossa koko kesän, kriinit mielestäni maan parhaassa kunnossa, kenttähenkilökunta tehnyt todella loistavaa työtä."

"Paljon hyviä asioita tapahtunut ja meneillään. Nykyinen henkilökunta ansaitsee isot kehut!!! On aina mukava tulla kotikentälle." 

"Kaikki on toiminut Linna Golfissa hienosti, aina ensimmäisestä puhelinsoitosta lähtien." 

"Hieno kokonaisuus ja loistava kunto."

GOLFBOX AJANVARAUS

Caddiemaster
0600 550 123 (0,8€/min+pvm/mpm)

VARAA MAJOITUS