Vanajanlinna

Kokonaisvaltaisia elämyksiä

Linna Golfin palvelukokonaisuus

Suomen parhaaksi kentäksi useana vuonna valittu Linna Golf on paitsi upea golfkenttä myös täydellinen vierailukohde kokous- ja tapahtumavieraille sekä erilaisten juhlien järjestäjille ja yksittäisille matkailijoille.

Majoitus

Hotelli Vanajanlinnasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin. Tarjolla on myös tilavia huoneistoja, joissa isompikin seurue tai perhe mahtuu mukavasti majoittumaan. Yhdistä luksustason majoitus historiallisessa ja kauniissa miljöössä ja pelaaminen yhdellä Suomen arvostetuimmalla kentällä.

Runsas buffet-aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja majoittujat voivat myös käyttää hyvinvarustettua Sportness-kuntosaliamme veloituksetta. Hotellissa on myös Day Spa –hoitola, josta vastaa Vanajanlinnan yhteistyökumppani Day Spa Studio Feel It.

Kokoukset

Vanajanlinna on arvostettu kokouspaikka, joka on palkittu useasti maamme kokouskohteiden kärkikastiin. Historiallinen miljöö, gourmet-tasoinen keittiö ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat tekijöitä, joita arvostetaan. Kokousjärjestäjälle Vanajanlinna on täydellinen kumppani, sillä ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen henkilökunta varmistaa saapumisesta tilaisuuden loppuun asti, että kokouksenne on juuri sellainen kuin toivoitte ja enemmän – kaikki mietitään valmiiksi alusta loppuun. 

Vanajanlinnassa yritystilaisuus onnistuu. Oli tilaisuutesi sitten pieni tai suuri, meiltä löytyy aina sopiva tila ja palvelut, ja kauttamme järjestyy myös monipuoliset oheisohjelmat ja aktiviteetit.

Ravintolat

Palkitun golfravintolamme ruokafilosofian ydin on tuntea sekä golf- että hotellivieraamme ja erilaiset makumieltymykset. Haluamme tarjota vieraillemme myös yllätyksiä ja elämyksiä. Ruoan maku lähtee puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista ja siksi me käytämme ravintolassamme aina parhaita lähialueiden tuottajien raaka-aineita. Tervetuloa nauttimaan!

Golfopetus

Suomen johtava ja monipuolisin golfkoulu. Opettajina toimivat Juha-Pekka Peltomäki, Jyry Peltomäki, Toni Karjalainen, Janne Martikainen ja Sara Kahri. Pego Golf Schoolin opettajilla on opetuskokemusta aloittelevista ammattilaisiin jo vuosien ajan joten he pystyvät täyttämään kaiken tasoisten golffareiden vaatimukset. Opettajista Toni Karjalainen ja Juha-Pekka Peltomäki ovat opettaneet niin yksityis- kuin yritysasikkaita Linna Golfissa vuodesta 2012.

GOLFBOX AJANVARAUS

Caddiemaster
0600 550 123 (0,8€/min+pvm/mpm)

VARAA MAJOITUS