Linna Golf ilmakuva
26.11.2019

Linna Golf laajentaa kansainvälistä yhteistyötään – Linnalaisille etuja jo yli 500:lle huippukentälle

Linna Golf laajentaa kansainvälistä yhteistyötään – Linnalaisille etuja jo yli 500:lle huippukentälle

Linna Golf on solminut sopimuksen Pacific Links International -kenttäverkostoon liittymisestä. Pacific Links verkosto avaa Linnalaisille ovet lähes 500:lle huippukentälle ympäri maailmaa merkittävästi alennetuin green fee -hinnoin. Edut Linnalaisille ovat käytettävissä heti ja varaukset uusille yhteistyökentille pääsee tekemään Linna Golfin toimiston kautta. Linna Golf tunnetaan kansainvälisyydestään ja Linnalaiset ovat saaneet nauttia European Tour Destinations -ketjun hedelmistä jo kentän perustamisesta lähtien. Uuden sopimuksen myötä kansainvälisten yhteistyökenttien määrä kasvaa kertaheitolla yli 500 kenttään.

”Osakkaidemme tyytyväisyys on strategiamme keskiössä ja uskomme, että kansainvälisen yhteistyön vahvistaminen on yksi tapa vaalia ja edesauttaa sen toteutumista. European Tour Destinations -ketju antaa meille osakasetujen lisäksi paljon työkaluja toimintamme kehittämiseen sekä edellyttää jatkuvaa korkean laadun ylläpitoa. Sen sijaan Pacific Links -verkostoon liittyminen tarjoaa meille puhtaasti mahdollisuuden tarjota omille pelaajillemme etuuksia erittäin laajaan valikoimaan upeita golfkohteita ympäri maailmaa ja tukee strategiaamme entisestään”, iloitsee Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Suuri osa kentistä on eksklusiivisia yksityisklubeja, mutta yhteistyön ansiosta avoinna Linna Golfin pelioikeutetuille osakkaille. Verkostossa ovat mukana mm. aivan maailman parhaiden kenttien joukkoon lukeutuvat Yas Links, Abu Dhabi sekä TPC Sawgrass, Florida sekä satoja muita huippukenttiä. Tutustu kaikkiin upeisiin 488:ään Pacific Links International verkoston kenttään tästä ja aloita seuraavan pelimatkan suunnittelu jo nyt.

Linnalla on saatu nauttia kansainvälistä huomioita kuluneen golfkauden aikana myös tunnustusten puolella kun syyskuussa julkaistussa arvostetun Golf Worldin Top-100 listauksessa Linna Golf arvostettiin Manner-Euroopan kentistä sijalle 76, ollen samalla ainoa Top-100 listalle yltänyt suomalainen golfyhteisö.

Lisätiedot
Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto, puh. 050 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi
Linna Golfin asiakkuuspäällikkö Karri Koivu, puh. 040 511 7721, karri.koivu@linnagolf.fi

Lisää Pacific Links -verkostosta ja eduista

Lisää European Tour Destinations -verkostosta ja eduista 

Linna Golf

Linna Golf on osakkeenomistajien omistama erittäin korkealaatuinen resort-golfkenttä, joka sijaitsee Hämeenlinnassa, Vanajanlinnan mailla yli 100 hehtaarin alueella. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 25 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta. Golf-kenttien kansalliset ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin eri palvelukategorioiden osalta.

>> Takaisin uutislistaan