Linna Golf ilmakuva
05.06.2020

Hirsala Golf ja Linna Golf yhteistyöhön

Hirsala Golf ja Linna Golf yhteistyöhön

Hirsala Golf ja Linna Golf yhteistyöhön - Hirsalan Premium-ryhmät ja Linnan pelioikeutetut kesäkuussa kaksi yhden hinnalla vierailemaan yhteistyökentälle

Hirsala Golf ja Linna Golf ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Linna Golfin pelioikeutetut ja Hirsala Golfin kanta-asiakasryhmät pääsevät toistensa kentälle kesäkuussa “kaksi yhden hinnalla” -periaatteella. Riittää, kun toinen pelaajista on Linna Golfin pelioikeutettu tai Hirsala Golfin kanta-asiakas.

”On hienoa käynnistää yhteistyö Linna Golfin kanssa - Linna on Suomen kirkkainta kärkeä, ja on mahtava mahdollistaa Premium-ryhmillemme tällainen etu kesäkuulle”, kertoo Hirsalan toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

“Hirsalan sijainti pääkaupunkiseudun tuntumassa mahdollistaa pelioikeutetuillemme erinomaiset mahdollisuudet hyödyntää etua vaikkapa työpäivän jälkeenkin”, toteaa toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Linna Golf on Suomen kenttärankingin ykkönen ja sijaitsee Hämeenlinnan ”Tiilaaksossa”. Kirkkonummella sijaitseva Hirsala Golf on edelläkävijä ympäristöasioissa. Molempia kenttiä yhdistää läpi kauden huippukuntoiset kentät ja maan parhaat griinit.

Lisätietoa: Esa Honkalehto, toimitusjohtaja, Linna Golf, gsm 050 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi Jussi Kuusela, toimitusjohtaja, Hirsala Golf, gsm 050 543 3102, jussi.kuusela@hirsalagolf.fi

 

Linnalaiset pelaavat etuhinnoin myös Kytäjällä ja Nordcenterissä

Pelioikeuden pääkäyttäjä (osakas) 30€
Pelioikeuden vuokraaja / Kausikortti 45€

Pelit varataan itsenäisesti kunkin kentän varausehtojen puitteissa.

>> Takaisin uutislistaan