Linna Golf ilmakuva
25.04.2019

Linna Golfin kausi alkaa Lauantaina 4.5.

Linna Golfin kausi alkaa Lauantaina 4.5.

Linna Golf aukeaa hienossa kunnossa kaikille pelaajille lauantaina 4.5.

Omille pelaajille, pelioikeutetuille ja jäsenistölle avaamme ennakkoon 2.5. alkaen ja pelaamaan pääsee palloränniperiaatteella 2.5. torstaina sekä 3.5. perjantaina. Pelaaminen on pelioikeutetuille veloituksetonta (ei sarjakortti/pelilippu-veloituksia) ensimmäisinä päivinä ja heidän vieraansa ovat tervetulleita Green feellä hintaan 40€. Myös Linna Golfin pelioikeudettomat osakkaat ja jäsenet pääsevät pelaamaan kenttää ennakkopäivinä Green fee-hintaan 40€.

Range aukeaa omille pelaajille 29.4. maanantaista kello 9:00 alkaen. Pallokone toimii kauden viralliseen avaukseen saakka vain uusilla Club-korteilla, jotka ovat Linna Golfin jäsenten, pelioikeutettujen sekä osakkaiden lunastettavissa Linna Golfin toimistosta maanantaista kello 8:30 alkaen.

Lauantaina 4.5. ennen kentän avausta kello 10:00 järjestämme omille pelaajille (osakkaat, pelioikeutetut, jäsenet) kahvituksen ja kausi-infon klubilla.
Käymme läpi tulevan kesän uudistuksia, tapahtumia sekä järjestämme tilattavien seuravaatteiden sovitusmahdollisuuden. Toivomme runsasta osanottoa.

AJANVARAUS
Peliajanvaraus aukeaa Linna Golfin jäsenille ja pelioikeutetuille 26.4. alkaen ja vieraspelaajille maanantaina 29.4.

Ajat ovat varattavissa 4.5. kello 11:00 alkaen 1. ja 10. tiiltä. Ensimmäinen tunti 11:00-11:55 ajat on varattu Linna Golfin omien pelaajien ja heidän vieraidensa varattavaksi. Vieraspelaajat pääsevät kentälle kello 12:00 alkaen.

Huomioitavaa ajanvarauksessa on, että olemme siirtyneet käyttämään viikonloppuisin kahden tiin järjestelmää ja pyrimme näin maksimoimaan parhaiden peliaikojen kapasiteetin. Lisäksi jatkamme hyväksi todettua dynaamisen hinnoittelun mallia, joten hinta joustaa sekä päivän että kellonajan mukaan ja tekee aikojen varaamisesta entistä pelaajaystävällisempää.

Tutustu ajanvaraukseen ja dynaamiseen hintakalenteriimme allaolevasta linkistä:
<< Ajanvaraukseen ja dynaamiseen hintakalenteriin >> 

Kenttä aukeaa mainiossa kunnossa ja avaamme kaikki väylät kesägreeneille.
Klubin ravintolapalvelut ovat suljettuna toistaiseksi, tarjoamme pelaajille kahvia kierrosten yhteydessä toimiston aukioloaikana 8:30-16:00. 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan pelaamisesta!

>> Takaisin uutislistaan

GOLFBOX AJANVARAUS

Caddiemaster
0600 550 123 (0,8€/min+pvm/mpm)

VARAA MAJOITUS