Linna Golf ilmakuva
13.11.2019

Linna Golf valittiin Suomen parhaaksi Golfkentäksi 2019

Linna Golf valittiin Suomen parhaaksi Golfkentäksi 2019

Linna Golf sai jälleen tunnustusta, kun Golflehden joka toinen vuosi tehtävä kotimainen golfkenttien ranking julkaistiin. Yli 6000 vastaajan ja lähes 27 000 kenttäarvion perusteella tehdyn rankingin perusteella Linna Golf valittiin Suomen parhaaksi golfkentäksi. Toiseksi sijoittui Viipurin Golf / Etelä-Saimaa ja kolmanneksi Tahko Golf / Old Course.

”Tämä on parasta mahdollista tunnustusta, jota voimme saada sillä kaikki valta rankingissa on asiakkaillamme eli pelaajilla ja vastaajien sekä arviointien määrä on niin iso, että rankingin tulokset antavat varmasti kattavan kokonaiskuvan kenttien tekemisestä”, summaa Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto

Arviointi jakautuu kahdeksaan kategoriaan, joista Linna arvostettiin parhaaksi neljässä kategoriassa, paras palvelu, paras kunto ja viimeistely, paras suunnittelu, paras klubitalo ja oheispalvelut sekä kolmanneksi kahdessa kategoriassa (paras ravintola, esteettisyys).

”Erityisen ilahduttavaa on, että menestyksemme kumpuaa kategorioista, joissa henkilökuntamme panos todella näkyy. Kiitos kehityksestä ja onnistumisesta kuuluu koko henkilökunnalle ja taustavoimille. Olemme pienellä porukalla pystyneet saamaan olosuhteet ja palvelun asiakkaita miellyttävälle tasolle. Henkilöstö on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut, mikä näkyy myös ulospäin. Linna Golfilla on alusta lähtien ollut laadukas maine ja korkea palvelun taso, mikä tietysti nostaa rimaa koko ajan korkeammalle ja lisää sisäistä kehittymispainetta. Samalla kiitokset myös osakkaille, kumppaneille ja asiakkaille, joiden lojaalisuuden ja panostuksien ansiosta meillä on ollut resursseja kehitykseen”, kiittelee Honkalehto.

Linna Golfille koko vuosi on ollut erittäin menestyksekäs, sillä aiemmin syksyllä arvostetun Golf Worldin kenttä-ranking Manner-Euroopan sadasta parhaasta kentästä nosti Vanajanlinnan ainoana Suomen kohteena sadan parhaan joukkoon. Syyskuussa julkaistun Golf Worldin Top-100 listauksessa Linna Golf arvostetaan Manner-Euroopan kentistä sijalle 76.

”European Tour Destinations -kenttäverkostoon kuuluminen ja kansainvälinen yhteistyö auttaa meitä kehittymään. Systemaattiset auditoinnit ja huippukenttiin vertaaminen antavat koko ajan uusia tavoitteita sekä palveluun että yksityiskohtien viilaamiseen ja luovat samalla koko henkilökuntaamme uskoa, että voimme kivuta yhä korkeammalle myös kansainvälisessä arvostelussa”, Honkalehto pohtii.

Lisätiedot
Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto, puh. 050 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi
Linna Golfin asiakkuuspäällikkö Karri Koivu, puh. 040 511 7721, karri.koivu@linnagolf.fi


Kauden 2020 Golftapahtumat 

Kauden 2020 Kausikortit

Linna Golf

Linna Golf on osakkeenomistajien omistama erittäin korkealaatuinen resort-golfkenttä, joka sijaitsee Hämeenlinnassa, Vanajanlinnan mailla yli 100 hehtaarin alueella. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 25 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta. Golf-kenttien kansalliset ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin eri palvelukategorioiden osalta.

>> Takaisin uutislistaan