Linna Golfin väylä

Ammattilaisten opissa

Golfopetus

Suomen johtava ja monipuolisin golfkoulu. Opettajina toimivat Juha-Pekka Peltomäki, Jyry Peltomäki, Toni Karjalainen, Janne Martikainen ja Sara Kahri. Pego Golf Schoolin opettajilla on opetuskokemusta aloittelevista ammattilaisiin jo vuosien ajan joten he pystyvät täyttämään kaiken tasoisten golffareiden vaatimukset. Opettajista Toni Karjalainen ja Juha-Pekka Peltomäki ovat opettaneet niin yksityis- kuin yritysasiakkaita Linna Golfissa vuodesta 2012.

Green Card päivässä + 3 PEGO CLUB -tuntia 6 h

Kurssi kestää kolme tuntia sisältäen teoriakokeen. Pelikokeen voi suorittaa heti kurssin jälkeen jos siltä tuntuu, jonka jälkeen saa Green Cardin. Vaihtoehtoisesti pelikokeen voi suorittaa myöhemmin ja käydä ensin PEGO CLUB -tunneilla harjoittelemassa. Kurssimaksu sisältää kolme PEGO CLUB -tuntia. PEGO CLUB-tunneilla voit käydä myös muissa opetuskohteissamme, Vuosaari Golfissa, Keimola Golfissa ja Meri-Teijo Golfissa.

Green Card päivässä XPRS 4 h

Kurssi kestää kolme tuntia sisältäen teoriakokeen.

Klubeista

Jos ostat kurssin verkosta, voit käydä myös etukäteen PEGO CLUB -tunneilla ja ilmoittautua Green Card -kurssille myöhemmin. Aloittelevalle suosittelemme Clubitunteja järjestyksessä:

  • Swingitekniikka helpoksi
  • Lähipeli kuntoon
  • Pidempi draivi tunnissa

Ajanvarauskalenterista näet tuntitarjonnan kaikissa toimipisteissämme. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu myös ajanvarauskalenterista.

Green Card -kurssilla saat perusteet ja PEGO CLUB:ssa voit jatkaa taitojesi kehittämistä henkilökohtaiseen tahtiin. 

Ilmoittautumiset kursseille sivustolta www.pego.fi

GOLFBOX AJANVARAUS

Caddiemaster
0600 550 123 (0,8€/min+pvm/mpm)

VARAA MAJOITUS