Linna Golf ilmakuva

Who we are

Linna Golf on osakkeenomistajien omistama erittäin korkealaatuinen resort-golfkenttä, joka sijaitsee Hämeenlinnassa, Vanajanlinnan mailla yli 100 hehtaarin alueella. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Properties -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 25 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta. Tunnetuimpiin kohteisiin lukeutuvat mm. Golf Worldin ranking-kärkeä Manner-Euroopan golfkentistä edustavat Finca Cortesin (ESP), PGA Catalunya (ESP), Terre Blanche (FRA) sekä vuoden 2018 ja 2022 Ryder Cup -kentät Le Golf National (FRA) ja Marco Simone (ITA) sekä lukuisia muita upeita kohteita.

Erilaiset golfkenttien kansalliset (mm. Golflehti) ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin erilaisten palvelukategorioiden puolesta. Viimeisimpinä saavutuksina Suomen Parhaan kokonaispalvelun, Parhaan Designin sekä Parhaan kentän kunnon ja viimeistelyn palkinnot vuoden 2017 Golflehden lukijaäänestyksestä.

Linna Golfin palvelutarjontaa monipuolistavat Hotelli Vanajanlinnan palvelut. Hotelli tarjoaa majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin. Tarjolla on myös tilavia huoneistoja, joissa isompikin seurue tai perhe mahtuu mukavasti majoittumaan. Yhdistä luksustason majoitus historiallisessa ja kauniissa miljöössä ja pelaaminen yhdellä Suomen arvostetuimmalla kentällä. Runsas buffet-aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja majoittujat voivat myös käyttää hyvin varustettua Sportness-kuntosaliamme veloituksetta.

GOLFBOX AJANVARAUS

Caddiemaster
0600 550 123 (0,8€/min+pvm/mpm)

VARAA MAJOITUS