Tiedote: Esa Honkalehdosta Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja 1.9.2017

Esa Honkalehdosta Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja 1.9.2017

 

Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu Petri Keskitalon siirtyessä syksyn aikana muihin tehtäviin kokonaan pois golftoimialalta. Uutena toimitusjohtajana aloittaa syyskuun alusta 51-vuotias liikuntatieteen maisteri Esa Honkalehto.

Esa Honkalehto on erittäin kokenut urheilutoiminnan johtaja. Hän on toiminut mm. Suomen Urheiluliiton markkinointijohtajana ja yleisurheilun EM 2012 –kilpailuiden pääsihteerinä.  Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajana hän on toiminut yhteensä  lähes 10 vuotta. Honkalehdolla on myös vahva kokemuspohja golftapahtumien myynnistä yrityksensä Oy SponsVision Europe Ltd:n kautta. Hän on ollut myymässä  ja rakentamassa kolmena vuotena Suomessa järjestettyjä European Challenge Tourin kilpailuja sekä toiminut pääsihteerinä Linna Golfissa pelatussa European Senior Tourin kilpailussa. Lisäksi Esa on toiminut Hyvinkään Golf ry:n puheenjohtajana 4 vuotta.

”Petri jättää kyllä isot saappaat täytettäväksi Suomen ykköskentälle, mutta tartun erittäin innostuneena tähän upeaan mahdollisuuteen. Keväällä täsmennettyä strategiaa on hieno lähteä toteuttamaan yhdessä loistavan henkilöstön kanssa ja itse kenttä sekä Vanajanlinnan alue ovat uskomaton kokonaisuus suomalaisessa golfliiketoiminnassa” toteaa tyytyväinen Esa Honkalehto.

Vanajanlinnan kauniissa miljöössä oleva Linna Golf on yksi maamme arvostetuimpia ja palkituimpia golfkenttiä.  Kentällä pelattiin tänä kesänä ensimmäistä kertaa Suomessa European Senior Tourin kilpailu. Lisäksi Linna Golf on isännöinyt Euroopan amatöörien sekä henkilökohtaisia että joukkuemestaruuskilpailuita, European Challenge –touria, PGA Suomen mestaruuskilpailuita ja useita muita merkittäviä kansallisia golftapahtumia.  Ensi vuonna 2018 Linna Golf toimii Euroopan arvostetuimman amatöörikilpailun St Andrews Trophyn tapahtumanäyttämönä. 

Lisätietoja:

Heikki Hornborg, hallituksen puheenjohtaja                           

044 9748 665                                                             

 

Esa Honkalehto, Linna Golf Oy toimitusjohtaja 1.9.2017 alkaen

050 5609 946

 

Petri Keskitalo, Linna Golf Oy

040 5578 711