Tiedote 4.8.2017 - Matilda Castren ja Linna Golf yhteistyöhön

Linna Golf ja Matilda Castren ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Täten yksi Suomen lahjakkaimmista naisgolfareista aloittaa ammattilaisuransa Linna Golfin väreissä.  Aikaisemmin Suomen ammattilaispelaajista Linna Golfia on edustanut mm. Mikko Ilonen.

”Golfarin urapolku amatööristä ammattilaisuuteen on pitkä harppaus. Meille on kunnia-asia osaltamme olla tukemassa hänen siirtymistään ammattilaisuuteen. Matilda on menestynyt hienosti amatöörinä ja monella on varmasti positiivista odotusarvoa hänen ammattilaisurastaan. Marathonia ei voi juosta satasen vauhtia, joten yhteistyökin pitää rakentaa pitkäjänteisesti”, toteaa selvästi tyytyväinen Linna Golfin toimitusjohtaja Petri Keskitalo.

Nyt tehty sopimus on mallia 2 + 1 . Yhdessä tekeminen on nyt aloitettu ja sitä on tarkoitus kehittää tulevien vuosien aikana.

”Olen oikein tyytyväinen yhteistyön käynnistymisestä. Linna Golf on sekä kenttänä että golftoimijana erittäin arvostettu ja kuuluu Euroopan parhaiden kenttien joukkoon. Linna Golfin jäsenyys on minulle kunnia-asia. Toivottavasti yhteistyö osaltaan antaa minulle avaimia tulevaisuuden haasteisiin – onhan Linna Golfin jäsenyys brändätty Avainjäsenyydeksi”, naurahtaa uusi golfammattilainen Matilda Castren.

Matilda valmistui Florida State Universitystä 6. toukokuuta 2017. Hän opiskeli Bachelor of Science in International Affairs –tutkinnon. Matilda aloitti opiskelun Yhdysvalloissa vuonna 2013 ja on siitä asti harjoitellut ja kilpaillut uudella mantereella. Hän saavutti sekä kilpailullisesti että opiskelullisesti itselleen asetetut tavoitteet. Bachelor –tasoinen tutkinto on nyt taskussa ja kilpailullisesti Matilda saavutti tourilla 7 henkilökohtaista voittoa, mikä oli koulun ennätys. Vuosina 2014 ja 2017 hänet valittiin All-American joukkueeseen, mihin valitaan vain 30 parasta ranking-pelaajaa.

World Amateur Golf Ranking (WAGR) paras sijoitus Matildalla oli 19. Tämä on historian paras sijoitus suomalaisten pelaajien keskuudessa olipa sitten kyseessä naiset tai miehet. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kärsivällisesti kovaa työtä tekemällä. Jotta harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet olisivat mahdollisimman korkealaatuiset, Matilda palaa takaisin Yhdysvaltoihin vielä tämän syksyn aikana. Hän tähtää USA:ssa pelattavalle LPGA tourille, mikä on maailman kovatasoisin ammattilaiskiertue.

Matilda on saavuttanut naisten joukkue-EM hopean vuonna 2014, naisten henkilökohtaisen EM-pronssin 2015. Lisäksi Matilda on edustanut Suomen maajoukkuetta EM-kisoissa vuosina 2010-2016, ollut maamme MM-edustaja vuosina 2014 ja 2016. Kaikkiaan Matilda Castren on ollut Suomen maajoukkue-edustaja sekä tyttöjen että naisten joukkueissa vuosina 2009-2017. Finnish Amateur Ranking (FAR) Matilda on voittanut vuosina 2014, 2015 ja 2016. Matilda Castrenin valmentajana toimii Petteri Nykky.

 

Lisätietoja:

Matilda Castren                                                            Petri Keskitalo, Linna Golf Oy

040 763 2373                                                               040 557 8711

oik. Matilda Castren ja Petri Keskitalo