Tapahtumien lisäpalvelut

 

Opetuspalvelut Peltomäki Golf School:

 

 • Golfiin tutustuminen - Tutustu golfin saloihin PGA-proiden avulla tapahtuman yhteydessä
  Tuo asiakkaasi, tutustumaan golfin saloihin PGA-proiden avulla. Golfin demossa käymme läpi putin, chipin ja täyden lyönnin perusteet. Näin asiakkaasi saavat oikeanlaisen muistijäljen golfista, parhaassa mahdollisessa ympäristössä, ammattitaitoisen opettajan johdolla. 2 tuntia kestävä Golfin demo pitää sisällään myös leikkimielisen puttikilpailun.
  - Hinta: 1-2 hlöä 80€/h, lisähenkilöt 3-12, +15€/hlö/h 
   
 • Pika Green card -kurssi:
  Peltomäki Golfin parin viimeisen vuoden suosituin tuote yritystapahtumien yhteyteen on ollut pika Green Card. Siinä vieraat suorittavat golfin ”ajokortin” muiden jo pelaavien ollessa kentällä. Tämän suoritettuaan pelaaja voi itsenäisesti mennä pelaamaan oikealle golfkentälle. Kurssiin sisältyy kaikkien golfin peruslyöntien opettelu sekä sääntö- ja etikettikoe. Tähän on hyvä varata aikaa noin 5 tuntia. Jos muut pelaajat ovat kentällä esim. 10-15 voidaan tämän aikana tehdä green card kurssi ja siihen osallistujat pääsevät liittymään muiden seuraan kun pelaajat palaavat kierrokseltaan. 
  - Hinta 120€/hlö 
   
 • Beat The Pro-Asiakkaat haastavat golf Pro:n valitulla par-3 väylällä.
  Kunkin ryhmän tullessa valitulle väylälle, pelaa Pro väylän yhdessä ryhmän kanssa. Mikäli joku ryhmän pelaajista osuu greeniin ensimmäisellä lyönnillä, saa hän palkinnoksi 60€/arvoisen lahjakortin Peltomäki Golfin maila-analyysiin. Mikäli joku ryhmän jäsenistä voittaa kyseisellä reiällä pro:n saa hän palkinnoksi täyden analyysin Peltomäki Golfiin joka pitää sisällään rautojen, puiden ja putterin fittauksen/analysoinnin lisäksi puolen tunnin swingianalyysin.
  - Hinta: 12€/pelaaja, alv 0%, sisältäen jaettavat lahjakortit. (minimiveloitus 250€, alv 0%)  
   
 • Lyönnin kuvaus ja Trackman-analyysi
  PeGo Golf Schoolin pro:t kuvaavat vieraidesi lyönnit sopivalla reiällä ja tekevät swingianalyysit ja kevyet harjoitteluohjeet videoiden ja markkinoiden tarkimman lyöntianalysaattori- Trackmanin avulla. Asiakas saa lyöntinsä ja analyysinsä joko suoraan sähköpostiin tai erikseen toimitettavalla muistitikulla.
  - Hinta: 20€/pelaaja, alv 0% (ei sisällä muistitikkuja, minimiveloitus 250€, alv 0%)  
   
 • Pro-Am
  Peltomäki Golf School tarjoaa mahdollisuuden tapahtumavieraille pelata yhdessä Suomen huippuammattilaisten kanssa. Pro-Am -formaatissa ryhmä koostuu 3 asiakkaasta ja yhdestä ammattipelaajasta. Prot opastavat ja kannustavat ryhmäänsä kierroksen aikana, sekä tilastoivat vieraiden pelisuoritukset ja palautteena lähetämme statistiikan ja harjoitteluohjeet vieraillenne. Pro-Am -formaatti on eksklusiivisin tapa järjestää yritystapahtuma ja antaa varmasti unohtumattoman elämyksen teille ja vieraillenne.
  - Hinta: 500€/pro alv 0%   
   

Näkyvyys kentällä ja klubilla 

 Yhteistyökumppanimme Grano Oy:n >>>  tuotteilla saatte yritystapahtumiinne näyttävän esillepanon.

 

Palkinnot ja Give-Away tuotteet:
 

 • Yhteistyökumppanimme Suomen Golfkauppa Oy tarjoaa laadukkaat palkinnot sekä giwe-away tuotteet tapahtumaanne varten. Pyydä tarjous niin räätälöimme sinulle sopivat tuotteet.

 

Muut palvelut:

 • Majoitu ja pelaa - Valmistaudu rauhassa kilpailuun, pelaa harjoituskierros ja yövy tunnelmallisessa Hotelli Vanajanlinnassa >>>
 • Sportness-palvelut - yhdistä business ja sport -Sportness tarjoaa LinnaGolfin asiakkaille uusia mahdollisuuksia liittää mielenkiintoisia hyvinvointisisältöjä golftapahtumiin sekä mahdollistaa golfarin aiempaa monipuolisemman treenaamisen tasokkaassa Sportness miljöössä.
  Tutustu lisää Sportness.fi >>>
 • 10 x green fee -paketti 700€ - Kun järjestät tapahtuman Linna Golfissa, saat tämän etuosto-oikeuden. 

 

lisäpalvelut